Dit personlige billede

Gennem tiden har jeg fået mange forespørgsler fra kunder, der gerne vil have et helt personligt billede ud fra deres egen historie. Det har resulteret i mange sjove opgaver, der kræver et samarbejde og forståelse for kundens ønsker. Samtidig er det vigtigt at være tro mod min stil og billedsprog.

En opgave kan starte med, at du kontakter mig, og fortæller om dig selv og din personlige historie. Sammen finder vi frem til billedets indhold, størrelse og pris. Jeg kan både arbejde ud fra et foto, en personkarakteristik eller nogle få stikord - det er helt op til dig.

Derefter præsenterer jeg en skitse som vi kan arbejde videre ud fra.

Nedenfor kan du se eksempler på opgaver jeg har lavet for andre.

"Verdensbarnet"SOLGT
"Stamtræ"Solgt

Af Rikke Lippert - køber af "Stamtræ":

Jeg kan på det varmeste anbefale at få lavet et personligt maleri af Rikke Feld. Det er af meget høj kunstnerisk kvalitet og meget gennemarbejdet. Jeg fik lavet dette maleri i anledning af min 40 års fødselsdag, og jeg ønskede mig, at hun kunne lave et portræt af min familie. Det skulle ikke være et portræt i traditionel form, men i symbolform, og det lykkedes rigtig fint efter mange snakke med Rikke, hvor hun fik viden om min families karaktertræk. Jeg holder utroligt meget af det billede, og der er så mange fine detaljer i det, og jeg bliver aldrig træt af at se på det.